Blog

Vianočné tričká pre rodinu

Kolekcia tričiek s vianočnými motívmi ✔ ⭐ 🌲. Dajte „Upraviť tlač“ a vyberte si zo 60 textílií a 50 farieb.
Tričká pre dámy, pánov, deti alebo celú rodinu.

Najväčšiu radosť urobíte, keď na tričká pridáte svoje vlastné mená. Čo si myslíte?

Prajeme vám veselé Vianoce!

Vianočné tričká so sobom pre celú rodinu

Čítať ďalej »

Potlač na tričká

Pravdepodobne ste už počuli pojmy ako sieťotlač, sublimačná tlač, transferová tlač alebo digitálna tlač. Na potlač tričiek existuje niekoľko technológií. Ako viete, aké sú? Na čo je vhodná technológia? Poďme sa spoločne pozrieť na krátky prehľad.

Ak si chcete ihneď vytvoriť vlastné tričko, kliknite na nasledujúce prepojenie a prejdite na online tvorcu.

Vytlačte si vlastné tričko v aplikácii creator

Viete kresliť? Vezmite si fixky a pastelky

Hľadáte originálny darček pre svojich blízkych? Nemusíte hneď hľadať niekoho, kto vám tričká vytlačí. Využite svoje umelecké schopnosti a nakreslite tričko sami.

V papiernictvách alebo na internete nájdete rôzne druhy fixiek a pasteliek na textil.

Ak radi kreslíte, môžete spojiť príjemné s užitočným. Vytvoríte krásny darček a ešte sa pri tom aj zabavíte.

 

Čítať ďalej »

Ako vytvoriť mikinu, s vlastnou potlačou?

S príchodom jesene, prichádzajú na rad okrem krásne sfarbeného lístia, aj chladnejšie dni, a tak je zbytočné vonku prechladnúť. Skvelý kúsok ako mikina, vám v šatníku nesmie chýbať a v chladnejších dňoch, vás skvelo zahreje.

Výber tej správnej mikiny, je len na vás. Môže byť s kapucňou aj bez nej. Môže byť cez hlavu, alebo to má byť azda mikina z jemnej pleteniny.

Máte ale ten problém, že vám chýba tá pravá mikina s potlačou, ktorá by sa vám páčila? Áno, poznali sme ten pocit. Chceli sme svoju vlastnú mikinu, alebo potlač, ktorá by nebola tuctová. 

A tak sme si vlastnú potlač jednoducho vytvorili. Urobte to aj vy! Mikina s vlastnou potlačou, podľa vašich predstáv, bude hotová v priebehu pár minút vďaka nášmu online kreatoru. A fantázii sa predsa medze nekladú!

Mikina s vlastnou potlačou
 

Čítať ďalej »

Tipy na darčeky, ktoré potešia

Darčeky pre mužov   Darčeky pre ženy   Darčeky pre deti   Darčeky pre kohokoľvek 

Praktický návod, ako vybrať ten najlepší darček na akúkoľvek príležitosť

Darčeky k narodeninám, k Vianociam alebo k akejkoľvek inej príležitosti môžu byť krásnou záležitosťou ako pre obdarovaného, ​​tak pre toho, kto darčeky dáva. Tak prečo niekedy okolo toho zažívame toľko stresu?

Dva z najpodstatnejších stresorov môžu byť nevedomosť a nerozhodnosť - aký darček by bol najlepší a čo vôbec na danú príležitosť kúpiť? Niekedy ani my sami nevieme, čo by sme si ako darček priali. Často si sami na otázku: "Čo by si si prial?" odpovedáme "Ja nič nechcem/nepotrebujem, ja všetko mám". Pritom pri položení tejto otázky dúfame, že dotyčný človek povie, čo by ho potešilo, ale on to ani sám mnohokrát nevie - alebo lepšie povedané, nevie to v ten moment, kedy sa ho každý pýta, čo by si prial.

Dárky našich zákazníkůRadosť z darčeka, je dôvod prečo to robíme!

Chceme kúpiť niečo užitočné, ​​ale...

Takže často sa pýtame preto, že sa chceme trafiť do vkusu druhého človeka. V realite sa ale môže diať to, že obdarovaného aj seba okrádame o krásu z momentu prekvapenia, o rituál vymýšľania najvhodnejšieho darčeka a o unikátnu autentickú reakciu, keď obdarovaný svoj darček otvorí.

Mnoho z nás sa pri výbere darčeka spolieha buď na želanie obdarovaného alebo na vyhľadávanie na internete. Nie je nič jednoduchšie ako napísať do Googlu "darček pre muža, darček pre ženu, darček pre dieťa", ale viete čo si myslíme? Že tieto všeobecné tipy uja Google nie sú vlastne vôbec osobné.

Samozrejme potešia, ale nakoľko naozaj odrážajú to, čo pre nás ten druhý človek znamená? Nakoľko vypovedajú o tom, čo sme s druhým zažili? Ako veľmi svedčia o tom, že druhého naozaj poznáme?

Čítať ďalej »

1