Potlač na tričká

Pravdepodobne ste už počuli pojmy ako sieťotlač, sublimačná tlač, transferová tlač alebo digitálna tlač. Na potlač tričiek existuje niekoľko technológií. Ako viete, aké sú? Na čo je vhodná technológia? Poďme sa spoločne pozrieť na krátky prehľad.

Ak si chcete ihneď vytvoriť vlastné tričko, kliknite na nasledujúce prepojenie a prejdite na online tvorcu.

Vytlačte si vlastné tričko v aplikácii creator

Viete kresliť? Vezmite si fixky a pastelky

Hľadáte originálny darček pre svojich blízkych? Nemusíte hneď hľadať niekoho, kto vám tričká vytlačí. Využite svoje umelecké schopnosti a nakreslite tričko sami.

V papiernictvách alebo na internete nájdete rôzne druhy fixiek a pasteliek na textil.

Ak radi kreslíte, môžete spojiť príjemné s užitočným. Vytvoríte krásny darček a ešte sa pri tom aj zabavíte.

 

Potrebujete desiatky až stovky tričiek na firemnú akciu? Zvážte sieťotlač

Chcete firemné tričká pre svojich kolegov? Nechajte fixky v zásuvke, aby vám nespadli z ruky. Pri veľkom počte tričiek je vhodným riešením sieťotlač. Táto technológia je stále jednou z najpoužívanejších a potlač tričiek je vysoko kvalitná a odolná. Čím viac tričiek potrebujete vytlačiť, tým nižšia bude cena. Naopak, v prípade jednotiek kusov je táto technológia veľmi drahá. Okrem toho je obmedzená počtom farieb, nemôžete tlačiť fotografie na obrazovku.

Chcete si vedľa trička vytlačiť aj hrnček? Sublimácia vám môže pomôcť

Sublimácia vytvára veľmi odolnú tlač, ale bohužiaľ sa nedá použiť na potlač bavlnených tričiek. Neprilepila by sa na ne. Okrem polyesterových tričiek však môžete sublimáciu použiť aj na tlač na keramiku, sklo a iné umelé materiály, ktoré obsahujú špeciálnu sublimačnú vrstvu. Môžete si tak vytlačiť vlastné puzzle, podložku pod myš alebo hrnček. Len pozor, sublimácia nepoužíva biely atrament, preto sa odporúča tlačiť na biely podklad.

Môžete tlačiť doma. Používanie nažehľovacích fólií

Na trhu sú rôzne typy fólií. Jednofarebné flexofólie môžete na textil vystrihnúť alebo vystrihnúť a nažehliť. To vám umožní vytvárať svetlé, zlaté alebo dokonca reflexné tvary a nápisy. Ak chcete farebnú potlač, hľadajte transferové fólie. Môžete si na ne doma vytlačiť čokoľvek, dokonca aj fotografiu. Potom môžete potlačenú fóliu nažehliť na tričko. Potlač bude nepriepustná, a ak si nevyberiete kvalitnú fóliu, môže začať praskať a blednúť už po prvom praní.

Ako vytlačiť fotografiu na tričko, aby vydržala dlhšie? Spoľahnite sa na digitálnu tlač

Dárky našich zákazníků
Všetko môžete vytlačiť digitálne!

Priama digitálna tlač dokáže vytlačiť všetky farby. Ako potlač na tričko môžete mať svoju obľúbenú fotografiu alebo komplexnú grafiku s množstvom farebných prechodov. Výsledná tlač vyzerá skvele a má veľmi dobrú odolnosť. Je vhodná aj na potlač tričiek z jedného kusu, takže táto technológia je ideálna na potlač tričiek ako darčekov.

Digitálna tlač nie je vhodná na potlač tričiek s vysokým obsahom polyesteru, výsledok vyzerá najlepšie na bavlnených materiáloch. Okrem toho pri tlači na biele tričko nebudete môcť rozoznať potlač ani hmatom. Farba sa nanáša priamo na vlákna textílie. Pri tlači na farebné tričká sa najprv nanesie biela farba ako základ. Farebná tlač sa na ňu aplikuje v druhej vrstve, aby sa zabránilo skresleniu farieb.

Chcete vytlačiť fotografiu na tričko alebo sa nechcete obmedzovať farbami? Digitálna tlač je správna voľba.

Vytvorte si vlastné tričko ešte dnes a do dvoch dní ho máte doma 😉

Vytlačte si vlastné tričko v aplikácii creator

Dárky našich zákazníků

Pozrite sa, môžete si vytlačiť aj vlastné tričko! 😉